Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981. 

Μεγάλωσα και ζώ στην Κηφισιά.

Έχω σπουδάσει Management και Marketing στο Coventry Business School και κατέχω μεταπτυχιακούς τίτλους στο Περιβαλλοντικό Management από τo Harvard University, στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το King’s College – University of London και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Coventry Business School.

Έχω εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα. Είμαι ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρείας «Ευγενές», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, με σειρά προϊόντων στα Ελληνικά σούπερ μάρκετ, μεταξύ των οποίων και επώνυμα προϊόντα όπως το «Ευγενές» (ελαιόλαδο και κρασί), που διατίθενται σε περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

γνωρίζω καλά κάθε γωνιά του Δήμου μας γιατί έχω ζήσει και στις τρεις δημοτικές περιφέρειες με τις οποίες με συνδέουν σημαντικές αναμνήσεις και δυνατές φιλίες.

 Ναι, είμαι άνθρωπος της αγοράς, αλλά έχω παράλληλα εκλεγεί τρείς φορές (2006-2010-2014) Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, ενώ παράλληλα υπηρέτησα αρκετά χρόνια ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος. Τον Μάρτιο του 2020 τοποθετήθηκα Πρόεδρος της ΟΣΥ ΑΕ (λεωφορεία & τρόλεϊ Αττικής), με βασική στόχευση, εν μέσω πανδημίας, την αύξηση του στόλου των λεωφορείων. Εντός 12 μηνών ο στόλος των οχημάτων αυξήθηκε κατά 60%, από 850 σε 1.350 λεωφορεία, έγιναν προσλήψεις προσωπικού μετά από 13 χρόνια, ενώ εντάχθηκε και ο ιδιωτικός τομέας στη λειτουργία της ΟΣΥ ΑΕ/ ΟΑΣΑ ΑΕ, τόσο με την ενοικίαση λεωφορείων (leasing) όσο και με την εκτέλεση των περιφερειακών δρομολογίων από ιδιώτες παρόχους (ΚΤΕΛ).

Κατά την περίοδο 2014 -2016 διετέλεσα Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β), όπου και παρέμεινα και επί της κυβερνήσεως Σύριζα, έως την επίτευξη του υπέρ-δεκαετή εθνικού στόχου για την αγορά νέων ασθενοφόρων, οπότε αμέσως μετά οικειοθελώς αποχώρησα.

 

η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε ως εσωτερική ανάγκη στα 25 μου χρόνια και πλέον στα 42 μου θέλω να είμαι ο νέος δήμαρχος της πόλης μας.

Ναι, είμαι υπέρμαχος της καινοτομίας προς όφελος των πολιτών γι΄ αυτό, ως Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, συνέβαλα στην υλοποίηση σημαντικών έργων που εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το πρώτο αυτόνομο ενεργειακά δημόσιο κτήριο, η κομποστοποίηση στην πηγή των απορριμμάτων, η εισαγωγή των ψηφιακών σχολείων και η δεντροφύτευση  χιλιάδων δέντρων στην Πεντέλη μετά τις φωτιές του 2007 σε συνεργασία  με την ομάδα «Green Belt», είναι κάποια από αυτά.

Ναι, θέλω να κάνουμε ξανά τον Δήμο Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης Πρότυπο Ποιότητας Ζωής. Να τον μετατρέψουμε σε πόλο Βιώσιμης Ανάπτυξης και Πολιτισμού, Παιδείας και Περιβαλλοντικής Προστασίας.

θέλω έναν Δήμο πράσινο, φιλόξενο και έξυπνο. Που να αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να διαμορφώσει την  καθημερινότητα που  μας αξίζει.

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε.

Γιατί μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο φωτεινό μέλλον  για εμάς και τις οικογένειές μας.

Τώρα είναι η ευκαιρία μας.  Ναι!