ΥΒΕΤ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ MAKE A WISH, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Είμαι Πρόεδρος του Make-A-Wish, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και Γενική Διευθύντρια στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.).

-Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε Digital Business από το Emeritus Institute of Management.

-Για τρεις περίπου δεκαετίες έχω δουλέψει σε διάφορες εταιρείες σε διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους όπως Καταναλωτικά, Τηλεπικοινωνίες, Τραπεζικά. Μέσα από το πέρασμα της από εταιρείες όπως η Henkel, o OTE, η Vodafone και πιο πρόσφατα η Praxia Bank και η Lamda Development, εξειδικεύτηκα στο Marketing και στην Επικοινωνία και δημιούργησα υπεραξίες μέσα από το κτίσιμο της εταιρικής τους εικόνας και τη διαχείριση κρίσεων.

-Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων, αποφάσισα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου και επιλεκτικά να συγκεραστεί το πάθος μου να δίνει πίσω στην κοινωνία με την αγάπη της για την επικοινωνία και τους ανθρώπους.

-Έχω μεγαλώσει στο Στροφύλι στην Κηφισιά όπου η οικογένειά μου κατοικεί από τη δεκαετία του 1930. Τα τελευταία 20 χρόνια μένω στην Εκάλη με το σύζυγο και την 16χρονη κόρη τους.

Σαν κάτοικος της πόλης θέλει να συμβάλλει σε μια πόλη κοινωνικού δικαίου και να συνεισφέρει στην αναμόρφωση της εικόνας μέσα από την αναβάθμιση των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών, την καθαριότητα, την προσβασιμότητα, το κυκλοφοριακό και την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών.