ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΣ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και έχω καταγωγή από την Κηφισιά. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Ασκεί το επάγγελμα του φοροτεχνικού από το 1991.

-Πρωτοεξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2003 και από τότε βρέθηκα ανελλιπώς σε θέσεις ευθύνης όπως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, πρόεδρος της «Αναπτυξιακής επιχείρησης δήμου Κηφισιάς», αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», αντιπρόεδρος Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πολιτείας, πρόεδρος σχολικών επιτροπών, πρόεδρος του βρεφονηπιακού σταθμού «Ανθούλα Αμπατζή», πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαδικασιών, υπεύθυνος εκπόνησης του πρώτου 5ετούς Επιχειρησιακού Σχεδίου Δήμου Κηφισιάς, μέλος σε επιτροπές του δήμου μας σε κοινωφελή ιδρύματα (όπως του Ιδρύματος Χριστιανικής Στέγης Κοριτσιού «Αγία Άννα») και αναπληρωτής Δημάρχου.

-Πλούσια και η πολιτική μου δραστηριότητα από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ΟΝΝΕΔ Δυτικής Γερμανίας (ιδρυτικό μέλος) έως την βουλευτική μου υποψηφιότητα στην Β’ Αθηνών (2012) και την υποψηφιότητα μου ως δήμαρχος Κηφισιάς (2019).

-Στον αθλητικό τομέα υπήρξα πρόεδρος του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Κηφισιάς (ΑΠΟΚ) και εκλεγμένο Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ).

Έχω  βραβευθεί για την ζωοφιλική μου δραστηριότητα και υπήρξα Λυκόπουλο, Ναυτοπρόσκοπος, Δασοπρόσκοπος και τώρα Παλαιός Πρόσκοπος.Σε όλες τις θέσεις ευθύνης που μου δόθηκαν υπήρξα  αποτελεσματικός και αυστηρός μεν αλλά δίκαιος.

 

Ο δήμος μας χρειάζεται μια σοβαρή, ικανή και αποτελεσματική διοίκηση, που θα αντιμετωπίζει δίκαια και με αμεσότητα τους δημότες του και τα προβλήματά τους.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια τα βήματα της πόλης μας ήταν προς τα πίσω. Οι προθέσεις μπορεί να υπήρχαν, αλλά δυστυχώς η ικανότητα όχι.

Λέω κι εγώ ΝΑΙ στην προοπτική του Βασίλη Ξυπολυτά, που άλλωστε είναι ο μοναδικός εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που κατάφερε να συνενώσει όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, ανεξαρτήτως κομματικών προελεύσεων, στο πλευρό του.

ΝΑΙ με Βασίλη Ξυπολυτά γιατί μας αξίζει κάτι καλύτερο !