ΤΙΤΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ AIRBUS

Εκπαιδευτήρια Δούκα απόφοιτος 2005.

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος 2005-2010 Wonderland Travel SA .

Ελληνικός Στρατός 2010. Βοηθός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας. Αεροπορική Βάση Πάχης Μεγάρων.

Αεροπορική Ακαδημία της Οξφόρδης 2011-2013 (Class Ap327) για 6 μήνες η πτητική εκπαίδευση έλαβε χώρα στην Αριζονα των ΗΠΑ.

Aegean Airlines 2013 αρχικά ως συγκυβερνήτης και από 2021 έως και σήμερα Κυβερνήτης στο σμήνος των Airbus. Πετάμε Ευρώπη , Μέση Ανατολή και Αφρική.

Τα ενδιαφέροντα μου ειναι το Τεννις ( ΑΟΚ), οι καταδύσεις ( Padi Rescue Diver) η σκοποβολή ( ΣΚΟΕ) και τα ταξίδια (30 Χώρες εώς τώρα σε Ευρώπη ,Ασία ,Αφρική ,Βόρεια και Νότια Αμερική).

Λόγω του επαγγέλματος μου είχα και συνεχίζω να έχω ευκαιρίες να εργαστώ στο εξωτερικό. Επιλέγω να ζω με την οικογένεια μου στη Κηφισιά. Η αγάπη για τον τόπο που θα μεγαλώσει η κόρη μου με κινητοποιεί στο να προσπαθήσω να τον κάνω καλύτερο. Η εργασιακή μου εμπειρία μου δίνει την αυτοπεποίθηση , τις δεξιότητες και την δομημένη σκέψη ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσω ως ενεργό μέλος μιας δημοτικής αρχής.

Οραματίζομαι ένα δήμο όπως αυτόν που μου έχουν περιγράψει και μου έχουν δείξει σε φωτογραφίες  οι γονείς μου και οι παππούδες μου.    Θέλω η 5ης γενιάς κηφισιώτισσα κόρη μου να μεγαλώσει σε μια καθαρή και ασφαλής πόλη με πολύ πράσινο. Να έχει την ευκαιρία να ξανανιώσει τη χαμένη αίγλη της πόλης μας.  Μαζί με την επαναφορά της παλιάς κηφισιώτικης αρχοντιάς θέλω μια μοντέρνα πόλη με μια αποδοτική δημοτική αρχή και βελτιστοποιημένες δημόσιες υπηρεσίες φιλικές προς τον πολίτη.

Θέλω ο Δήμαρχος μου να φροντίζει τη πόλη όπως φροντίζει τη περιουσία του. Θέλω ο Δήμαρχος να διοικεί τον δήμο με την ίδια αποδοτικότητα που διοικεί την επιχείρηση του. Θέλω να αντιμετωπίζει τους δημότες με ευγένεια κατανόηση , να ακούει τα προβλήματα τους και να βρίσκει λύσεις χωρίς να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για χάρη της ψήφου. Θέλω ο Δήμαρχος να σέβεται τις ανάγκες των εργαζομένων του δήμου χωρίς όμως να γίνεται υποτακτικός. Ο Βασίλης μου εμπνέει σιγουριά οτι θα γίνει ο Δήμαρχος που θέλω.