ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Γεννήθηκα το 1985 στη Νέα Κηφισιά, όπου και κατοικώ. Κατέχω πτυχίο και Μεταπτυχιακό Νομικής από το Πανεπιστήμιο Λέιντεν της Ολλανδίας. Είμαι δικηγόρος Αθηνών και Νομικός Σύμβουλος στον Ελληνο-Γερμανικό Φορέα Ελέγχων & Πιστοποίησης DQS. Είμαι Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Ποιότητας. Έχω αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο πεδίο της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής συνεργασίας αξιοποιώντας έτσι την 12-ετή μου πορεία στην Ολλανδία. Σήμερα υπηρετώ ως νομικός σύμβουλος του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου Εμπορίου και Βιομηχανίας. Παράλληλα, είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας.

Θα χρησιμοποιήσω να λόγια του Edmund Burke: «Το μόνο που χρειάζεται για τον θρίαμβο του κακού είναι κάποιοι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα». Τα τελευταία 8 χρόνια ο Δήμος μας έχει μαραζώσει και έχει έρθει η ώρα αυτό να αλλάξει ριζικά.

Η Κηφισιά είναι ένας Δήμος ο οποίος ανέκαθεν αποτελούσε ένα πόλο έλξης για την ομορφιά και την αίγλη του. Δυστυχώς αυτό αποτελεί παρελθόν. Είναι καιρός ο Δήμος μας, να επανακτήσει την χαμένη του δόξα και να λάβει την θέση που του αξίζει, σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Έτσι στο τέλος της θητείας του νέου Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου, η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη να είναι ένας γνήσια Ευρωπαϊκός Δήμος ο οποίος να βασίζεται σε τέσσερεις πυλώνες: Πρώτον, την Υγειά & Ασφάλεια των Δημοτών. Δεύτερον, την θετική εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών και των νέων. Τρίτον, την προστασία του Περιβάλλοντος και τέταρτον, την χρήση της τεχνολογίας προς όφελος των Δημοτών.

Ο Βασίλης συνδυάζει την μαχητικότητα σαν νέος και την πείρα λόγο της μακράς του εμπειρίας με τα κοινά. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με μεθοδικότητα θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Επειδή στο έργο του αυτό θα χρειαστεί στήρηξη, η συμπόρευσή μου με τον Βασίλη είναι αυτονόητη.