ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΚΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ & ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΜΠ, PhD

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά πάνω από 20 χρόνια στον χώρο της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, υποστηρίζοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, έχοντας διαχειριστεί επιτυχώς πάνω από 40 έργα σε τομείς όπως Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Ναυτιλία και FMCG. Διαθέτω γνώσεις στον τεχνολογικό και στον επιχειρηματικές τομές, με εμπειρία τόσο στη σχεδίαση και στην υλοποίηση έργων Πληροφορικής, όσο και στην κατάρτιση της στρατηγικής, των οργανωτικών και εκτελεστικών δομών επιχειρήσεων και οργανισμών. Είμαι παντρεμένος με την Κορίνα Κατσικοπούλου, έχω μία κόρη, την Ιόλη, και κατοικώ στην Ν. Ερυθραία.

Πιστεύω πως με τις τεχνολογικές γνώσεις, την επαγγελματική εμπειρία μου και με το έντονο ενδιαφέρον μου για τον Δήμο Κηφισιάς, μπορώ να συμβάλλω στην καλύτερη οργάνωση και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, στην αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Θέλω ο Δήμος Κηφισιάς να γίνει ο καλύτερος και ποιοτικότερος Δήμος της χώρας, διατηρώντας τον χαρακτήρα του ως πράσινου προαστίου, αριστεύοντας οργανωτικά και εκτελεστικά, αξιοποιώντας νέες διαχειριστικές μεθοδολογίες και τεχνικές και αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, του internet of things και των smart cities. Στόχος μου είναι να γίνει υπόδειγμα στην εξυπηρέτηση των δημοτών, στην ορθολογική και βέλτιστη αξιοποίηση των ανθρώπινων και υλικών πόρων, στην οικονομική και εμπορική ανάπτυξη, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων. 

Στο πρόσωπο του Βασίλη αναγνώρισα έναν νέον άνθρωπο με τεχνοκρατική αντίληψη, διαχειριστικές γνώσεις και όρεξη για δουλειά. Πιστεύω ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα και ότι στελεχώνει μια ομάδα με γνώσεις, εμπειρία, όραμα για τον Δήμο, επιθυμία για αναβάθμισή του και πολλή όρεξη για δουλειά.