ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) ΚΥΡΑΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεννήθηκα στις 27 Φεβρουαρίου του 1962 και μεγάλωσα στην Κηφισιά. Σε νεαρή ηλικία αποφοίτησα από τη δραματική σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη, ενώ είχαν προηγηθεί συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους στον καλλιτεχνικό χώρο. Από το 1980 αφιερώθηκα στην οικογένεια που δημιούργησα με τον σύζυγο μου Γιάννη. Το 2009 απέκτησα πτυχίο στη συμβουλευτική ψυχολογία, ενώ από το 2019 ασχολούμαι με τις τουριστικές επιχειρήσεις και τις επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Η συσσώρευση των προβλημάτων στον Δήμο δεν μπορεί να με αφήσει αμέτοχη, παράλληλα όμως η χρονική συγκυρία είναι τέτοια, που μου επιτρέπει να αφοσιωθώ εντατικά στην ενασχόληση με τα κοινά. Θεωρώ ότι τόσο ο παράγοντας χρόνος, όσο και η ανάληψη πρωτοβουλιών αποτελούν εξίσου σημαντικές προϋποθέσεις για να μπορέσει κανείς να παράγει έργο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά, γνωρίζω τους ανθρώπους και τα προβλήματα, μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να αναδείξουμε τις ομορφιές του.

Όραμα μου αποτελεί ένας Δήμος σύγχρονος, αποτελεσματικός, άρτια οργανωμένος, με “πράσινο” προσανατολισμό και κέντρο τον άνθρωπο. Ένας Δήμος που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες των κατοίκων και θα βελτιώνει, όχι μόνο το επίπεδο ζωής τους, αλλά και το ίδιο το σύστημα λειτουργίας του. Ο καθορισμός προτεραιοτήτων μοιάζει επιτακτικός. Κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει την ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας, με τακτική συλλογή απορριμμάτων και τοποθέτηση περισσότερων κάδων ανακύκλωσης, όπως επίσης την άμεση επιδιόρθωση κτιριακών υποδομών π.χ. σχολείων. Δύο καίρια ζητήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν είναι: η βελτίωση της κυκλοφορίας/μετακίνησης των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, καθώς και ο σχεδιασμός επικοινωνίας με τους δημότες μέσα από εύχρηστες πλατφόρμες, για την παρακολούθηση των αιτημάτων τους. Τέλος, η οργάνωση της φιλοζωικής δράσης θα ενίσχυε τη μείωση των αδέσποτων- ταλαιπωρημένων ζώων, δίνοντας μια ανάσα σε όσους τα τελευταία χρόνια έχουν επωμιστεί με ιδιωτική πρωτοβουλία, το βάρος και την ευθύνη. Σκοπός είναι η Κηφισιά, να αποτελεί πόλο έλξης τόσο με την ανταγωνιστική της αγορά, όσο και με την πολιτιστική της δράση. Ένα προάστιο υπόδειγμα σε βασικές λειτουργίες και μηχανισμό οργάνωσης.

Στο πρόσωπο του Βασίλη αναγνωρίζω έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για δουλειά και έντονη ανάγκη για προσφορά. Πιστεύω στο οργανωτικό του ταλέντο και θεωρώ οτι θα παράγει έργο με αμεροληψία και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία του στη δημόσια διοίκηση αποτελεί διαπιστευτήριο για μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους αυτού, μας συνδέει.