ΣΤΑΘΗΣ ΚΥΡΛΟΣ

Κατοικώ στη Ν. Ερυθραία από το 1963. Τελείωσα το σχολείο Ν. Ερυθραίας, και σπούδασα στη σχολή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού από όπου αποφοίτησα το 1980.

-Την ίδια χρονιά ξεκίνησα και διατηρώ έως σήμερα στην Ερυθραία, μαζί με τον αδελφό μου, μία από τις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις ελαστικών αυτοκινήτου. Από το 2002 είμαι επιλεγμένος ως επίσημος δοκιμαστής ελαστικών στην Ευρώπη από την μεγαλύτερη εταιρεία του χώρου. Επίσης έχω δημοσιεύσει πολλά άρθρα στον τύπο για την ασφαλή οδήγηση και την οδική συμπεριφορά.

-Συμμετείχα ως ποδοσφαιριστής στην τοπική ομάδα «Πανερυθραικός». Είμαι παντρεμένος από το 1990 με την Κατερίνα Αγουρίδα και έχουμε δύο παιδιά.

-Από το 1977 ασχολούμαι με τα κοινά, ως εκλεγμένο μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στις επιτροπές του δήμου μας και ως μέλος της πρώτης αθλητικής επιτροπής του δήμου.

-Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος από το 2006 έως σήμερα. Την περίοδο 2011-2013 διετέλεσα αντιδήμαρχος οικονομικών Ν. Ερυθραίας. Την περίοδο 2007-2009 ήμουν πρόεδρος των παιδικών σταθμών Ν. Ερυθραίας.

Στηρίζω την προσπάθεια του Βασίλη Ξυπολυτά, για την αναβάθμιση του Δήμου μας, που τόσο πολύ χρειάζεται.

-Δεσμεύομαι ότι θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις.

-Δίνω το παρόν στον δήμο Κηφισιάς, Ν.Ερυθραίας, Εκάλης επί σειρά ετών και επιθυμώ με την εμπειρία μου να στηρίξω, την μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας.