ΣΑΝΤΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κηφισιά. Είμαι παντρεμένη με τον Κηφισιώτη Γιώργο Ντελ Τόρο (γιο της αείμνηστης Φανής Πάσσου), και έχουμε τρία παιδιά, την Φανή, τον Άγγελο και τη Σύνθια.

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 1996, και έκτοτε υπηρετώ την μαχόμενη δικηγορία.

Είμαι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω από το 2005. Ειδικεύομαι στο ∆ημόσιο ∆ίκαιο και συγκεκριμένα, στο Φορολογικό Δίκαιο, τη Δημοτική και Κοινοτική Φορολογία, το Πολεοδομικό και Χωροταξικό Δίκαιο, τους δημόσιους διαγωνισμούς και συμβάσεις.

Εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης το έτος 2014.

Το 2019 ως επικεφαλής ως επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Κηφισιάς, εξελέγην δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, πρόεδρος της Επιτροπής Πολεοδομικών και Τεχνικών Θεμάτων του Δήμου Κηφισιάς και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς.

Επιπλέον ήμουν αντιπρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) και εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στη νομική υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

-Στόχος και όραμά μου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος (δομημένου και φυσικού) και των τριών πόλεων του Δήμου μας, της Κηφισιάς της Ν. Ερυθραίας και της Εκάλης, πάντοτε υπό το πρίσμα της νομιμότητας. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις γνώσεις αποτελούν εχέγγυα για το όραμα που έχει η παράταξή για το Δήμο Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.