ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Επι χρόνια επιχειρούσα στο εμπόριο λευκών ειδών ,και ειδών σπιτιού ,όπου διατηρούσα δυο καταστήματα στην Κηφισιά και στην Νέα Ερυθραία. Επίσης διατηρούσα οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στην Νέα Ερυθραία με το τίτλο <οδός 1 Αριθμός 1>.

 

O ΣΤΟΧΟΣ μου είναι η συμπεριληπτική κοινωνία. Υποστηρίζω πως η Ισότιμη πρόσβαση είναι κάτι παραπάνω από θεμελιώδες δικαίωμα .Εξάλλου η συμπεριληπτική κοινωνία μας αγγίζει όλους .Νεότερους και μεγαλύτερους ,νέους γονείς με καροτσάκια μωρού, τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και φυσικά τους ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες.

 

Εξελέγη για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ και τη καλύτερη προσβασιμότητα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Όπως επίσης και για τις άλλες παροχές των ΑμΕΑ που με τη πανδημικά δεν πραγματοποιήθηκαν .Πιστεύω ότι στην επόμενη τετραετία  με την εκλογή μου θα πραγματοποιήσω τα οράματα που έχω για το Δήμο μας.

 

Ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός είναι αλλιώς Όπως λέγαμε στο στρατό .Ο Βασίλης είναι νέος δυναμικός με όραμα και με σίγουρο σωστό σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα για την υλοποίηση  των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας. Ύστερα από την μακρά του εμπειρία σαν παλιός Αντιδήμαρχος με το συνδυασμός του Νίκου Χιωτάκη κατέχει αρκετά πράγματα επάνω στα διοικητικά του Δήμου μας.