ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στην Κηφισιά και από παιδί ζω διαρκώς στην πόλη μας, από την εποχή που οι άνθρωποι, που όπως -ο ίδιος χαριτολογώντας λέω συνήθως ρωτούσαν «αλήθεια μένεις χειμώνα – καλοκαίρι στην Κηφισιά; »

Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στην Ελβετία. Ασχολήθηκα επι χρόνια με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα με την εμπορική – βιοτεχνική εταιρεία «Ταναγραία», δημιουργώντας μεταξύ αλλων ένα απο τα πρώτα καταστήματα στο τότε νεοσύστατο επιτυχημένο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς. Ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Έχω πλούσια δράση σε σωματεία και συλλόγους, έχω διατελέσει μεταξύ άλλων Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος, Γενικός Γραμματεύς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και μέλος του Γενικου Συμβουλίου του ΣΕΒ.

«Συμμετέχω με πολύ χαρά και όρεξη για δημιουργική δουλειά στα κοινά της πόλεως μας, διότι στο πρόσωπο του Βασίλη Ξυπολυτά διέκρινα έναν νέο, σύγχρονο δυναμικό άνθρωπο, με όραμα, ρεαλιστική προσέγγιση και αντίληψη των θεμάτων, έτοιμο να δώσει εφικτές πρωτοπόρες λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής όλων μας».