ΛΙΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και αποφοίτησα από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών. Κατοικώ στην Κηφισιά από το 1974 και έχω αποκτήσει δυο παιδιά.

-Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική-Ψυχολογία του ΕΚΠΑ.

-Έχοντας διανύσει μια μακρά και πολυδιάστατη ενασχόληση στον κλάδο της Ιστορίας οδηγήθηκα στην υλοποίηση 12 ιστορικών documentaries.

-Συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Δήμου μας. Το 2008 υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς.

Δυο χρόνια αργότερα έως το 2014, εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς και παράλληλα ήμουν Αντιπρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας».

-Επιπλέον ήταν Μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου Ευταξία.

Τέλος για δυο χρονια διατέλεσα Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» καθως και από το 2022 και για ενάμιση χρόνο ήμουν και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιας.

Συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα και τις νέες παραμέτρους που διαμορφώθηκαν στον Δήμο μας λέω “ΝΑΙ” στο “ΝΑΙ” του υποψήφιου Δημάρχου κ. Βασίλη Ξυπολυτά και συστρατεύομαι μαζί του, γιατί ο ίδιος και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν αναζητούν τις λύσεις των προβλημάτων του Δήμου μας με πνεύμα ενωτικό, πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού, πνεύμα που αξιοποιεί κάθε άποψη στο μέτρο της αξίας της, οποθενδήποτε και αν αυτή προέρχεται.