ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ BUSINESS CONSULTING

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά το 1993. Είμαι κάτοχος 1 μεταπτυχιακού τίτλου, ΜΒΑ International Business από τo University of East London και έχω 2 πτυχία BA Media Production και BA Business Management από το Queen Margaret University. Είμαι απόφοιτος του Αρσακείου Σχολείου Εκάλης. Σήμερα στα 30 μου, εργάζομαι στο εμπορικό τμήμα γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών. Έχω ιδιαίτερη αγάπη: στα ζώα με εθελοντική δραστηριότητα στην φιλοζωική Save A Greek Stray, στη φύση με συμμετοχή στο Κέντρο Ενημέρωσης Φίλων Κτήματος Τατοΐου, καθώς επίσης και στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με εθελοντική προσφορά στην εκπαίδευση παιδιών σχολικής ηλικίας πάνω στην κλιματική αλλαγή και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για να έχω τη δυνατότητα να κάνω πραγματικότητα τις σκέψεις μου, για το προάστιό μας, καθώς και γιατί ένιωθα την ανάγκη να είμαι πλέον καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μου, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου. Όπως συχνά λέω, «θέλω να ζήσω σε ένα προάστιο με ποιότητα, ασφάλεια, φυσική ομορφιά και με σεβασμό στους κατοίκους του, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα».

Οραματίζομαι τον Δήμο, με μια δημοτική αρχή, η οποία θα έχει πρόγραμμα, αποφασιστικότητα και θα δουλεύει μεθοδικά, με σκοπό να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές για να αναβαθμιστεί περισσότερο ο φυσικός πλούτος και η ποιότητα ζωής των κατοίκων, μέσα από την απορρόφηση ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, για τη βιώσιμη ανάπτυξή του. Τέλος, όραμά μου είναι μια πόλη με μια δημοτική αρχή, η οποία δεν θα περιμένει από τον πολίτη να της ζητήσει βοήθεια αλλά θα βρίσκεται η ίδια στο πλευρό του, σε κάθε του βήμα και στην επαφή του με την καθημερινότητα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Βασίλη, διότι είναι ένας νέος άνθρωπος, με τον οποίο συμπίπτουν οι απόψεις μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Τον θαυμάζω για την μόρφωσή του και την εργασιακή του εμπειρία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ξεχώρισα την συνδρομή του για τον Δήμο, όπου υπήρξε πρωτοπόρος σε θέματα καινοτομίας για την κομποστοποίηση των απορριμμάτων και μερίμνησε για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από δεντροφυτεύσεις που πραγματοποίησε ως ιδρυτικό μέλος εθελοντικής ομάδας. Τέλος, εκτιμώ την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία, για την οποία είχε διατελέσει πρόεδρος ΚΑΠΗ του Δήμου.