ΙΑΚΩΒΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΛΕΤΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ/ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Απόφοιτος Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών.

Μέτοχος καταστημάτων εστίασης στην Νέα Ερυθραία.

Μεταπτυχιακό στο Φαρμακευτικο Μάρκετινγκ.

Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς.

Παίκτης Μπάσκετ στην Α.Ε.Ν.Κ για πάνω από 10 χρόνια από τα ανοικτά γήπεδα του 3 λυκείου Κηφισιάς εως τις εθνικές κατηγορίες.

Ενεργό μέλος ενορίας Αγίου Νεκταρίου Κάτω Κηφισιάς.

Η απόφαση να συμπορευτω με τον Βασίλη για τον δήμο μας ήρθε μετά απο πολύ σκέψη για το μέλλον του τόπου μας. Ο Δήμος μας μαραζώνει, οι νέοι ασφυκτιούν και η αλλαγή στην ηγεσία του Δήμου Κηφισίας Ερυθραίας Εκάλης κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Ο Βασίλης είναι η καλύτερη επιλογή για το αύριο της περιοχής μας και σαν ενεργός πολίτης που εκπροσωπώ την νέα γενιά και όχι μόνο θεώρησα υποχρέωση μου να είμαι στο πλάι του.

Η περιοχή μας ανέκαθεν αποτελούσε σήμα κατατεθέν όλης της Αττικής . Είναι καθήκον μας να παλέψουμε για να την επαναφέρουμε στην θέση που της αξίζει. Αρχικά, ο Δήμος μας πρέπει να αποκτήσει την ταυτότητα του ΞΑΝΑ . Για να το επιτύχουμε αυτό πληθώρα έργων αναβάθμισης και εξυγχρονισμου κρίνονται αναγκαία , έργα που μόνο με τον Βασίλη δήμαρχο και τον συνδυασμό μας στην πρώτη θέση μπορούμε να επιτύχουμε.

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από την μάχη που έδωσε στις βουλευτικές εκλογές το 2019 , τότε που πάνω από 15.000 συμπολίτες μας τον στήριξαν με την ψήφο τους. Στο μεσοδιάστημα αυτής της πενταετίας με τα προβλήματα στον δήμο μας να φουντώνουν και την ηγεσία της περιοχής να απουσιάζει, η ανάγκη για αλλαγή κρίθηκε επιτακτική. Ο Βασίλης, όντας ένας άνθρωπος καθολικής  αποδοχής αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ηγηθεί στο Δήμο μας και γι΄αυτο αποφάσισα να είμαι δίπλα του από την πρώτη στιγμή.