ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

-Γεννήθηκα και κατοικώ στην Νέα Ερυθραία. Είμαι έγγαμος με την εκπαιδευτικό – φιλόλογο Αγγλικής Γλώσσας, Αγγελική Πάνου και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.

-Είμαι Ιατρός-Βιοπαθολόγος και υπηρετώ από το 2006 ξεκινώντας με το ιδιωτικό μου ιατρείο και στη συνέχεια δημιουργώντας τον Ιατρικό πολυχώρο Doctors Plus στην πόλη όπου κατοικώ και αγαπώ.

-Από τα φοιτητικά μου χρόνια υπήρξα ενεργό μέλος της κοινότητάς μου, εκλέχθηκα πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών Ρουμανίας, όπου και σπούδασα, και αργότερα επιστρέφοντας στην Ελλάδα ολοκλήρωσα τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου της Κρήτης.

-Έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας στο Δρυμπέτειο Κέντρο Προαγωγής Υγείας καθώς είμαι και μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Παράλληλα, υπήρξα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας και μέλος σε επιστημονικούς και ιατρικούς συλλόγους μέχρι και σήμερα.

– Θα έχω την δυνατότητα με την εμπειρία μου, να προσδώσω μια νεα δυναμική στα θέματα κοινωνικής πολιτικής και προαγωγής της υγείας.