ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Κατοικώ στην Κηφισιά από το 1993 με την σύζυγο μου Λίλιαν Πιτόγλου και τις δύο κόρες μου. Έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Επαγγελματικά ξεκίνησα από την ασφαλιστική εταιρεία NN, όπου πολύ γρήγορα ανέπτυξα ευρύ δίκτυο πελατών και ίδρυσα ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργατών της ΝΝ σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, διετέλεσα Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΝΝ, και το 2013 ανέλαβα την θέση Γενικού Διευθυντή στην Εθνική Ασφαλιστική. Από το 2020 εργάστηκα στην Howden Hellas Insurance Broker, στην οποία διετέλεσα Αναπληρωτής CEO. Σήμερα, είμαι Αντιπρόεδρος και μέτοχος της εταιρείας PENCO Insurance Broker. Παρά την απαιτητική εργασιακή καθημερινότητα, δεν παραλείπω να αποτελώ ενεργό μέλος στο κοινωνικό γίγνεσθαι και να ενδιαφέρομαι για το «κοινό καλό». Έχω διατελέσει μέλος πολλών διοικητικών συμβουλίων και συλλόγων. Η μεγάλη μου αγάπη για το τένις με οδήγησε στην συμμετοχή μου και εν τέλη στην προεδρία του Α.Ο.Κ, ενός από τα ιστορικότερα Αθλητικά Σωματεία της Κηφισιάς με έτος ίδρυσης το 1932.

Ως κάτοικος Κηφισιάς τα τελευταία 30 χρόνια, θέτω υποψηφιότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς με το Συνδυασμό “ΝΑΙ Για τον Δήμο μας” Κηφισιά / Νέα Ερυθραία / Εκάλη, του Βασίλη Ξυπολυτά,

Η αγάπη μου για την περιοχή που μένω εδώ και δεκαετίες είναι αυτό που με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά. Μια σχέση ζωής που δεν εξαντλείται στα στενά όρια της μόνιμης κατοικίας, αλλά επεκτείνεται στον εργασιακό και κοινωνικό μου βίο. Mε όραμα να προστατέψω τον τόπο που μεγάλωσαν τα παιδιά μου και να εξασφαλίσω την καθημερινή πρόοδο της κοινότητας.

Το κοινό μας όραμα. Αυτό είναι που με έφερε δίπλα στον Βασίλη Ξυπολυτά. Αυτό είναι που με έκανε να πω το ΝΑΙ. Ένα ΝΑΙ, το οποίο με τη στήριξή σας θα αναμορφώσει την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη, αποκτώντας ξανά τη σημασία και τη δυναμική που τους αξίζουν.