ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΗΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά.

-Σπούδασα γραφιστική στη Σχολή «ΒΑΚΑΛΟ» και σκηνοθεσία στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης «Λ.Σταυράκου». Στη συνέχεια ολοκλήρωσα την εκπαίδευση του στη Βαρκελώνη στο ENB. Έχω ασχοληθεί με σκηνοθεσία, τη δημοσιογραφική παραγωγή και τις δημόσιες σχέσεις σε τηλεοπτικές παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα, ασχολούμαι με επενδύσεις και διαχείριση ακινήτων.

-Συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Δήμου μας από το 2014 που εξελέγην για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος.Υπήρξα υπεύθυνος,προσηλωμένος και αποτελεσματικός στα καθήκοντα μου.

-Το 2019 επανεξελέγην, 2ος σε σειρά εκλογής Δημοτικός σύμβουλος, με τριπλασιασμό ψήφων.

-Διετέλεσα επικεφαλής των παιδικών σταθμών, πρόεδρος της “Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων. Ενώ σήμερα είμαι πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Μένανδρος.

-Τέλος τοποθετήθηκα απο την κυβέρνηση ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, από το 2019 έως σήμερα.

«Η αγάπη και η φροντίδα μου για τον Δήμο και τους δημότες μας, πιστεύω, ότι έχουν αποδειχθεί τα τελευταία εννέα χρόνια που δραστηριοποιούμαι ως δημοτικός σύμβουλος.

-Όλη η προσπάθεια και η στοχοθεσία μου βρίσκεται υπεράνω προσωπικών φιλοδοξιών και συνδυασμών, με μοναδικό σκοπό το γενικό συμφέρον της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

-Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ν’ αποκτήσει ξανά ο Δήμος μας την αίγλη που έχει χάσει και του αξίζει.

-Δε θα σταματήσω ν’ αντιστέκομαι σε πρόσωπα και καταστάσεις που αντιτίθενται στην πρόοδο του Δήμου μας.

-Ο Βασίλης, ένας νέος δυναμικός άνθρωπος, με έκανε να αισθανθώ ότι το όραμά μας ταυτίζεται κι ότι θα εργαστούμε στενά και αρμονικά για την επίτευξή του.

-Αποφάσισα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαι υποψήφιος στο πλευρό του.

Ελπίζω όλοι εσείς, παλιοί και νέοι φίλοι, να εμπιστευτείτε και να υποστηρίξετε την επιλογή μου.

ΝΑΙ, λοιπόν, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να εκσυγχρονιστεί και να πρωτοπορήσει ο Δήμος μας !»