ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΙΡΗΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε.Α ΠΝ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1957, από γονείς προερχόμενους από την Κωνσταντινούπολη και την Μικρά Ασία. Κάτοικος Κηφισιάς και μετέπειτα της Νέας Ερυθραίας για περισσότερα από 43 χρόνια. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μηχανολόγου Όπλων/ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Master of Science in Electrical Engineering) από το Πανεπιστήμιο του Monterey, στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Αμυντικές και Στρατηγικές Σπουδές της Σχολής Εθνικής Αμύνης. Κατά την διάρκεια της 35ετους υπηρεσίας μου στο Πολεμικό Ναυτικό, έχω διατελέσει Κυβερνήτης και Διοικητής σε Φρεγάτες, Αντιτορπιλικά και Πυραυλακάτους. Επίσης, έχω υπηρετήσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος και ήταν Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Ελληνική Πρεσβεία στη Χάγη της Ολλανδίας. Τον Μάρτιο του 2010 αποστρατεύθηκα με τον βαθμό του Αντιναυάρχου ε.α Π.Ν. Από τον Απρίλιο 2013 και για δύο χρόνια διετέλεσα Πρόεδρος του Δ.Σ. των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ (ΕΑΣ ΑΒΒΕ), σε μια περίοδο όπου τα ΕΑΣ ανέκαμψαν οικονομικά και παραγωγικά.

Με τις γνώσεις αλλά και με τις οργανωτικές και διοικητικές μου ικανότητές, θα έχω την δυνατότητα να βοηθήσω στην καλύτερη οργάνωση και αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Οραματίζομαι ένα Δήμο λειτουργικό που θα δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας με τον κάθε πολίτη για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Συμπορεύομαι με τον Βασίλη καθώς θεωρώ ότι είναι νέος δραστήριος και με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.