ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  • 1992-2002: Αντιπρόσωπος πωλήσεων εταιρείας Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΕΒΕ
  • 2002-2023: Υπάλληλος Δήμου Αμαρουσίου ως: α)Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμαρχου Αμαρουσίου ΤΖΑΝΙΚΟΥ Π. β)Γεν. Διευθυντής. Δημοτ. Επιχ. Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, γ) Υπεύθυνος  Κλειστού  Γυμναστηρίου ¨ ΑΓ. ΘΩΜΑΣ¨ Δήμου Αμαρουσίου δ) Υπεύθυνος Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρούσιου, ε) Υπάλληλος Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου
  • Διαιτητής Ποδοσφαίρου SUPER LEAQUE για 12 έτη (1996-2008)
  • Διεθνής Διαιτητής Ποδοσφαίρου FIFA – UEFA για 10 έτη (1998-2008)
  • Αντιπρόεδρος – Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωπος σε Ε.Π.Ο., Super League των ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
  • 2019 – ΣΗΜΕΡΑ : Μέλος  Διοικητικού Συμβούλιου  στο Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης » Ο.Α.Κ.Α.
  • 2019 – ΣΗΜΕΡΑ : Μέλος  Διοικητικού Συμβούλιου  του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Πολιτισμού  ΒΙΚΕΛΑΣ,  Δήμου Κηφισιάς.
  • 2021 – ΣΗΜΕΡΑ : Μέλος  Διοικητικού Συμβούλιου  του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.),  Δήμου Αμαρουσίου.
  • 2020- ΣΗΜΕΡΑ : Μέλος  Διοικητικού Συμβούλιου  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ( Ε.Π.Σ.Α.)

Έγγαμος-1 παιδι- κάτοικος Νέας Ερυθραίας.

 

Η Κηφισιά είναι η πολή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ.

O Δήμος μας ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία 9 έτη με την απραξία και την εγκατάλειψη της Δημοτικής Αρχής. Απαραίτητη είναι η ανάγκη για αλλαγές σε όλους τους τομείς της Δημοτικής Αρχής. Η κριτική από όλους μας δεν αρκεί, χρειάζεται και η συμμετοχή μας στα κοινά, η συστρατευσή μας για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, μια νεα σελίδα στα δρώμενα της πολής μας.  Έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά του Δήμου μας, για πρώτη φορά και να θέσω υποψηφιότητα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Έναν Δήμο που θα λύσει καταρχήν τα αυτονόητα προβλήματα της καθημερινότητας του δημότη όπως :

– ποιοτική αναβάθμιση υφιστάμενων αθλητικών χώρων

– κατασκευή κλειστών προπονητηρίων και κολυμβητηρίου

-βελτίωση της καθαριότητας και αποκομιδης με εμπλουτισμο οχημάτων, κάδων κλπ.

-Αύξηση του Πρασίνου με φύτευση νέων λουλουδιών και συντήρηση των υφιστάμενων

-Κατασκευή νέων πεζοδρομίων και ανακατασκευή υπαρχόντων

-Ασφαλτοστρώσεις του Οδικού Δικτύου

-Βελτιωποίηση Φωτισμού, με νέα φωτιστικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και μεγάλης φωτιστικής ισχύος

-Ανάπλαση και πιστοποίηση Παιδικών χαρών

– Νέα κυκλοφοριακή μελέτη με στοχευμένες παρεμβάσεις στην κυκλοφοριακή συμφόριση

Οραματίζομαι έναν Δήμο πρωτοπόρο, καινοτόμο, αποτελεσματικό, διεκδηκητικό και σωστά προετοιμασμένο για την άντληση επιδοτήσεων από χρηματοδοτούμενα  προγράμματα.

Έναν Δήμο οικονομικά υγιή, πρωτοπόρο στις εξέλιξεις με ψηφιακή περιήγηση μουσείων και χώρων πολιτισμού και αθλητισμού και ψηφιακό οδηγό υπηρεσιών και εκδηλώσεων για τον Δημότη. Έναν Δήμο καθαρό, όμορφο, φιλικό, ανθρώπινο με προτεραιότητα στον Αθλητισμό, την Παιδεία, την Τρίτη Ηλικία.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από έναν ΗΓΕΤΗ ο οποίος θα μας εμπνεύσει με το όραμα του.

Ο Βασίλης είναι το ενδεδειγμένο  πρόσωπο, ο όποιος ειναι καταρτισμένος, με εμπειρία από θέση ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα. Ο Βασίλης ειναι για εμένα ο Δήμαρχος που χρειάζεται η πόλη μας, διότι έχει  φρέσκιες ιδέες, προτάσεις, πλάνο, σχέδιο, αυτοπεποίθηση για την αλλαγή της πορείας πλεύσης του Δήμου μας. Ο Βασίλης με ενέπνευσε να συστρατευθώ μαζί του, για μια νέα κοινωνική συμφωνία με τους πολίτες, έχοντας διαθέση να σκύψει και να αφουγκραστεί τα προβλήματα των δημοτών, έτοιμος να δώσει μάχες για τους συμπολίτες και τον Δήμο μας, χωρίς αγκυλώσεις και εγωισμούς.