ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Γεννηθηκα στην Αθήνα. Στο δημοτικό φοίτησα στις σχολές Δούκα και στο Γυμνάσιο και Λύκειο στη Λεόντειο Σχολή Πατησίων. Ειμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς με βαθμό πολύ καλώς. Εργαζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1987. Έχω εργαστεί σε πολλές εταιρίες όπως όμιλος εταιρίων ΕΤΜΑ , ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, NOVA, όμιλος εταιρειών Δέλτα Γάλακτος, όμιλος goody’s, αdam pack (deca investments) από οικονομικός αναλυτής μέχρι και  ως γενικός οικονομικός διευθυντής. Στα φοιτητικά μου χρόνια ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση με την δαπ-νδφκ και την καθιερώσαμε πρώτη δύναμη στα πανεπιστημία. Είμαι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φραντζεσκα Σαββοργινάκη και πατέρας δυο ανήλικων τέκνων.

Θελω να συνεισφέρω και εγώ με την εμπειρία που έχω σε ποικίλους τομείς για την αναβάθμιση της ζωής μας στο προάστειο και την βελτίωση της καθημερινότητας μας. Η περιοχή που ζούμε εμφανίζει σημάδια εγκατάλειψης από μια δημοτική αρχή που έχει κάνει πολύ ελάχιστα πράγματα για τον εκσυγχρονισμό του δήμου μας, την επίλυση του χρονιζοντος κυκλοφοριακού προβλήματος, την καθαριότητα, την προστασία του πράσινου και την ανάπτυξη νέων χώρων πράσινου, όπως επίσης την αισθητική αλλά και ποιοτική αναβάθμιση του προαστειου μας. Ο δήμος της Κηφισιας που παλιά ήταν σημείο αναφοράς για όλους τους κάτοικους της Αττικής δεν εξελίχθηκε με αποτέλεσμα την γεωμετρική αύξηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του.

Οραματίζομαι τον Δήμο μας σαν ένα σύγχρονο οικιστικό ευρωπαϊκό προάστειο με σύγχρονες υποδομές που να τις απολαμβάνουν οι κάτοικοι όλων των ηλικιών. Ασφαλείς παιδικές χάρες με σύγχρονα παιχνίδια για να μπορούν τα παιδιά μας να απολαμβάνουν την νεανική τους ηλικία, σύγχρονοι χώροι άθλησης αλλά και συνάθροισης για τους νέους μας, αλλά και την δημιουργία χώρων που οι νέοι μας να μπορούν να αναπτύσσουν ποίκιλες και εναλλακτικές δραστηρίοτητες. η ασφάλεια σε όλο το δήμο είναι για μένα πολύ σημαντική προτεραιότητα και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ουσιαστική ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας αλλά και με την πιθανή συνεργασία με ιδιώτες.Η δημιουργία ενός σύγχρονου πνευματικού κέντρου με βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για θεματικές βραδιές και ποίκιλες εκδηλώσεις, που θα βοηθήσει και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δημοτών.Τέλος πρέπει να αναπτυχθούν σύγχρονα δημοτικά πολυιατρεια – κεπ υγείας για να καλυφθούν οι σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν στο εθνικό σύστημα υγείας όσον άφορα αυτόν τον τομέα.Όλοι μαζί με γνώση και τόλμη μπορούμε.

Με τον Βασίλη γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές σαν άνθρωποι κατ’ αρχάς, που μας τις έχουν εμφυσήσει οι οικογένειές μας και συνοψίζονται στο τρίπτυχο πατρίς-θρησκεια-οικογενεια. Έχοντας δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα γνωρίζουμε και έχουμε ιδέες για την υλοποίησή σημαντικών αλλαγών στο προαστειο τόσο σε βραχυχρόνιο όσο και σε μακροχρόνιο ορίζοντα. Σε τελική ανάλυση για κάθε θέμα απόφασης υπάρχει αυτό που ονομάζεται ‘BEST PRACTICE'(βέλτιστη πρακτική) αρκεί κάποιος να έχει την θέληση και την γνώση να το αναζητήσει. μετά το μόνο που χρειάζεται είναι η προσαρμογή στις ιδιαίτερες συνθήκες της εκάστοτε πραγματικότητας. Ο βασιλης έχει το προσόν να ακούει όπως καθένας που ηγείται μιας ομάδος. Ξέρει να χαράζει πολιτικές και να αφήνει τους εξειδικευμένους συνεργάτες του να υλοποιούν αυτές τις πολιτικές. Θέλει να κάνει την κηφισια προάστιο πρότυπο στον βόρειο τομέα της αθηνας.