ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΒΙΑΝΕΛΛΟ

-Γεννήθηκα στη Βενετία και κατοικώ στη Κηφισιά απο το 1980, που ήρθα στην Ελλάδα λόγω επαναπατρισμού της συζύγου μου Κατερίνας Πορφυρογένη.

Έχω σπουδάσει ξένες γλώσσες και λογοτεχνία Τσέχικης και Ρώσικης φιλολογίας.

-Από τότε που απέκτησα τα δημοτικά μου δικαιώματα ως πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δραστηριοποιούμαι  ως «κοινωνικός ακτιβιστής» και από το 2002, που ασχολούμαι με τα κοινά, είμαι επανειλημμένα μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς.

-Επιπλέον ήμουν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του συλλόγου για τα δικαιώματα των Πεζών Κηφισιάς και έχω συμμετάσχει ως μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού».

-Σήμερα είμαι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» αλλά και αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Κεφαλάρι Κηφισιάς».

-Είμαι επίσης αρθογράφος στη τοπική εφημερίδα ΚΗΦΙΣΙΑ και είμαι μέλος του Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ν. & Ε. Πορφυρογένη της Αγριάς Βόλου.

Δέχτηκα την πρόταση του Βασίλη Ξυπολυτά να κατέβω μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές με στόχο να συμβάλω πιο ουσιαστικά στην ανανέωση της πόλης και να βοηθήσω στη πραγματοποίηση του οράματος για μια πόλη που δίνει έμφαση στη ποιότητα ζωής και στη πολιτιστική αναγέννηση.