ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Είμαι μητέρα δυο παιδιών και εχω σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Queen Mary και εχω κάνει MBA στο LSA.Σήμερα είμαι επιχειρηματίας και μέλος ΔΣ εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Ξενοδοχείων και της Εστίασης. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και μετέπειτα του Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Παράλληλα είμαι ενεργό μέλος σε πολλούς φιλανθρωπικούς συλλόγους όπως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου “Γυναίκα και Μονογονεϊκή Οικογένεια” μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς και Αντιπρόεδρος  του Great Greece For Ever.

Ένα απο τα πολλά κίνητρα για να πορευτώ μαζί με τον Βασίλη είναι η διαπίστωση έλλειψης αξιόλογης μέριμνας προώθησης του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού εκ μέρους της δημοτικής αρχής στο δήμο μας. 

Όραμα μου η αναβάθμιση και η ανάδειξη του πολιτιστικού ιστού του δήμου μας η ευαισθητοποίηση των παιδιών και των νέων στο χώρο της τέχνης και η στήριξη και ενδυνάμωση του οικογενειακού ιστού.

Τον πιστεύω σαν άνθρωπο όπως επίσης πιστεύω και στις δυνατότητες του. Είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσει να υλοποιήσει οτι έχει οραματιστεί για την πόλη μας και ευελπιστώ να σταθούμε αντάξιοι και να τον βοηθήσουμε στο έργο του.  “Όλοι μαζί μπορούμε!”.