ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ) ΔΡΑΓΩΝΑ-ΤΣΑΝΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά όπου ζω με την οικογένειά μου. 

ΣΠΟΥΔΕΣ

– Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree, κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science in Business Administration  και συνέχισα τις σπουδές μου στην Αγγλία όπου απέκτησα,  Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών, Master of Arts in Management με Διάκριση,Distinction, από το University of Kent in Canterbury.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Απέκτησα πολυετή εργασιακή εμπειρία εργαζόμενη στον τομέα του Marketing σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Αυτή την στιγμή εργάζομαι ως  Σύμβούλος Ακινήτων. 

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

– Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 οι δημότες με τίμησαν και  εξελέγην πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης. Στο διάστημα αυτό ασχολήθηκα ενεργά με τα διάφορα θέματα του προαστίου με γνώμονα την εκπλήρωση των αναγκών των δημοτών και την προστασία του καταπράσινου και αμοιγώς οικιστικού χαρακτήρα του.

– Aξιοποίηση του Δημοτικού ακινήτου όπου στεγαζόταν το μοναδικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, «ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ». Μετά από διαγωνισμό νοικιάστηκε, ανακαινίστηκε  και μεταμορφώθηκε από εγκαταλελειμμένο ερείπιο σε αρχιτεκτονικό κόσμημα για την περιοχή αποφέροντας έσοδα στο Δήμο.

– Η επέκταση του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής, είναι τα έργα που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα που έγιναν.

Έχοντας ζήσει όλη μου τη ζωή στον Δήμο μας, έχω βιώσει μεγάλο φάσμα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή το προάστιό μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Στασιμότητα ή υπόδειγμα ποιότητας ζωής; Υποστηρίζω το δεύτερο και θέλω να εργαστώ και να συμμετέχω στην επίτευξη αυτού του στόχου.

 Το όραμα μου για τον Δήμο έχει επίκεντρο τον Δημότη και την ποιότητα ζωής του. Τον οραματίζομαι Ασφαλή, Καθαρό και Πράσινο. Τεχνολογικά σύγχρονο και Καινοτόμο, με σύγχρονες Εκπαιδευτικές και Αθλητικές εγκαταστάσεις, Συμπεριληπτικό και προσβάσιμο σε όλους και με έμφαση στον πολιτισμό.

Ο Βασίλης Ξυπολιτάς αντιπροσωπεύει τον συνδιασμό της ανανέωσης αλλά και της εμπειρίας στην Τοπική  Αυτοδίοικηση. Σύγχρονος όχι μόνο στην σκέψη και τις ιδέες αλλά και στον τρόπο προσέγγισης και εφαρμογής.  Αποφασιστικός, Άμεσος και  “Ομαδικό πνεύμα”, μπορεί να δώσει στον Δήμο μας την ώθηση που χρειάζεται σε αυτή την κρίσιμη καμπή.