ΕΛΛΗ ΦΛΕΓΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η Έλλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης και στην συνέχεια εργάστηκε για 8 χρόνια σε ιαπωνική τράπεζα στο Λονδίνο. Αργότερα επιστρέφοντας στην Αθήνα, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς κλάδο. Έφερε στην Ελλάδα την Holmes Place, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες health clubs στην Ευρώπη, την οποία διοίκησε ως CEO, επί 18 έτη. Το 2020, επιλέγει την Κηφισιά για να ξεκινήσει την δική της εταιρεία στον χώρο του Fitness ανοίγοντας το FFREAK Boutique Fitness Studio. Η Έλλη έχει τρέξει Μαραθώνιο, έχει διασχίσει την Μάχη κολυμπώντας σε ομάδα σκυταλοδρομίας και συνεχίζει να μας εμπνέει με την αγάπη της για την άσκηση, ως μέσο για την απόκτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής. Επιπλέον, έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που έχει έμπρακτα υποστηρίξει την προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και τον πολιτισμό, υπερασπιζεται θερμά αυτές τις αξίες.

Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια διότι πιστεύω ότι θα πρέπει οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά με τον προσωπικό τους χρόνο και την εμπειρία τους, στα κοινά του τόπου μας. Είναι λάθος να κρίνουμε αν δεν είμαστε οι ίδιοι διατεθειμένοι να συνεισφέρουμε και να είμαστε μέρος της λύσης και όχι μόνο του προβλήματος.

Οραματίζομαι έναν Δήμο που θα παρέχει στο ελάχιστο τα βασικά: Καθαριότητα, άνεση στην κυκλοφορία και Ασφάλεια για τους πολίτες. Έναν Δήμο με ταυτότητα και στοιχεία προσέλκυσης σε εκπαίδευση, αθλητισμό, ψυχαγωγία, υγεία και πολιτισμό.

Η απόφαση μου να κατέβω ως υποψήφια είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υποψηφιότητα του Βασίλη. Πιστεύω ότι η Κηφισιά χρειάζεται ριζική ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και στρατηγική προκειμένου να δούμε αλλαγή προς το καλύτερο. Πιστεύω πολύ στην γνωστή θεωρεία «Τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα». Πιστεύω στον Βασίλη, στις ικανότητες του και κυρίως στην όρεξη και πάθος να δημιουργήσει μια νέα δυνατή ομάδα που θα αφήσει το θετικό της αποτύπωμα. Με την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τις αξίες του αθλητισμού και να επανατοποθετήσουμε τον Δήμο μας ως κέντρο αθλητικών δρώμενων και εκδηλώσεων.