ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΣΟΥ

Γεννήθηκα και ζω στην Κηφισιά. Μεγάλωσα σε πολύτεκνη οικογένεια 5 κοριτσιών και είμαι κόρη της Κωνσταντίνας και του Βασίλη Βάρσου, πρώην Δημάρχου Κηφισιάς.

-Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχω αποκτήσει και μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και MSc in Health Economics, Policy and Management από το London School of Economics (LSE).

-Ξεκίνησα την εργασιακή μου εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, στα χρηματοοικονομικά και στη ναυτιλία, με αντικείμενο το International Safety Management. Επιπλέον διατέλεσα Εθνικός Εμπειρογνώμονας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Βρυξέλλες) στη Γενική Διεύθυνση ‘Έρευνας και Καινοτομίας, για το πρόγραμμα Horizon 2020.

-Σήμερα εργάζομαι στο Υπουργείο Υγείας στον τομέα των υπηρεσιών υγείας, με πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική πολιτική, τις κλινικές μελέτες, τα οικονομικά της υγείας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

-Έχω ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα και έχω ενεργή συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις για την φροντίδα και την προστασία τους.Επιπλέον έχω λάβει μέλος ως εθελόντρια σε δράσεις δενδροφύτευσης στην Πεντέλη και στον Κηφισό.

«Έχω τη χαρά να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Βασίλη Ξυπολυτά και μαζί να εργαστούμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της καλύτερης ποιότητας ζωής των δημοτών, την ανάδειξη της σημαντικής ιστορίας και της ομορφιάς των γειτονιών της Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Εκάλης.

-Ο Βασίλης Ξυπολυτάς είναι εργατικός, ιδιαίτερα έμπειρος στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει την ικανότητα και τη γνώση να προσφέρει στο Δήμο Κηφισιάς και να δώσει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα πάντα δίπλα στο Δημότη.

Ήρθε η στιγμή να πούμε ΝΑΙ στην Κηφισιά, στην Ερυθραία και την Εκάλη, για ένα αύριο που Όλοι Οραματιζόμαστε”.»