ΕΛΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην Νέα Κηφισιά στην περιοχή του Γράμμου Φοίνικα τα τελευταία 20 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Κοσμά ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νέα Κηφισια και έχουμε ένα γιο 14 ετών τον Κωσταντίνο.

 Είμαι απόφοιτη της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Gabriele D’Annunzio Της Ιταλίας και απο τον Ιούνιο του 2006 έως σήμερα διατηρώ ιδιωτικό φαρμακείο στην περιοχή της κάτω Κηφισιάς.

 Είμαι ενεργό μέλος τις δύο τελευταίες τριετίες στον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς, κατέχοντας την θέση του Ταμεία και του Γενικού Γραμματέα. Επιπλέον είμαι Μέλος του Τομέα Υγείας του ICC Women Hellas , Παραρτήματος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου με έδρα το Παρίσι .

Τέλος είμαι μέλος του σωματείου Οι Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού – Κοινωνική Σταυροφορία και παράλληλα δραστηριοποιούμαι εθελοντικά σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα .

 «Λόγω της Επαγγελματικής μου ενασχόλησης στο χώρο του Φαρμακείου ,τα τελευταία 17 χρόνια και έχοντας έρθει σε στενή πολυετή επαφή με τους Συμπολίτες μας, τόσο σε στιγμές μεγάλων αναγκών τους όσο και κοινωνικών προβλημάτων τους, πήρα την απόφαση να συστρατευθώ δίπλα στον Βασίλη Ξυπολυτά και να πω ΝΑΙ για το Δήμο μας!

 “Με ΕΛΠΙΔΑ να αναπτυχθεί ο εθελοντισμός ξεκινώντας από τις μικρότερες ηλικίες.”

 “Με ΣΤΟΧΟ να δοθεί έμφαση στην ανάγκη δημιουργίας δομών για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.”

 “Με ΟΡΑΜΑ την ουσιαστική υποστήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας .”

 Ευελπιστώ να εμπνεύσω και να κινητοποιήσω τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των ευάλωτων συμπολιτών μας!

 Γιατί ο ανθρωπισμός είναι πάνω από όλα Πολιτισμός !»