ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΜΠΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΥ

Ο Μαστολόγος – Χειρουργός Μαστού Χρήστος Ι. Λούμπιας γεννήθηκε στη Νέα Ερυθραία το 1970.

Επιστημονικός υπεύθυνος στα ιατρεία μαστού Αθήνας , Κηφισιάς και Περιστερίου του ομίλου AFFIDEA.

Αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή  το 2003 και στη συνέχεια εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του σαν Ιατρός  στο Γ.Ν Σύρου ΄΄Πρώιο -Μποδοσάκειο΄΄.Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού στο  Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ.Εξιδικεύτηκε στη Πλαστική Χειρουργική. Είναι μέλος του Ιατρικου Συλλόγου Αθηνών απο το 2007.Είναι κάτοχος βεβαίωσης σπουδών στην Αγγλική Ιατρική Ορολογία απο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει πιστοποιηθεί σαν investigator in the ISOS από το Queen Mary University Of London.

Μέσα από την  ιδιότητα του Ιατρού αυτό που έχει γίνει τρόπος ζωής είναι η προσφορά. Μέσα από την  ιδιότητα του Ιατρού αυτό που έχει γίνει τρόπος ζωής είναι η προσφορά οι συνδημότες μου, να προεδρεύω στη Κοινότητα της Νέας Ερυθραίας  η προσφορά έχει γίνει πλέον καθημερινότητα. Η αγάπη για την πόλη μας με οδηγεί στην απόφαση να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Βασίλης είναι η επόμενη γενιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ένας άνθρωπος νέος αλλά με τόσο μεγάλη εμπειρία από θέσεις Διοίκησης. Κοινή συνισταμένη αποτελεί το όραμα.