ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) ΣΤΑΥΡΑΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Χάρης (Χαρίλαος) Σταυράτης και είμαι παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Γιόγιακα, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο γιους τον Φώτη και τον Φίλιππο, οι οποίοι διατηρούν επιχειρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής “Οικογένεια Σταυράτη” στα Μελίσσια, Ηράκλειο και Άνοιξη.

1989-1990: Διοικητικός Υπάλληλος στη Δ/νση Γεωργίας Νομού Θεσπρωτίας

1990-1999: Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών

1999-2002: Διοικητικός Υπάλληλος στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας στο τμήμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

2002 έως σήμερα: Διοικητικός Υπάλληλος στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς

Ταυτοχρόνως, έχω διατελέσει αιρετό μέλος Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Νομού Θεσπρωτίας από το 1991 έως και το 1993 και μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων από το 2007 έως και το 2020. Ως Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου επί 15 συνεχή χρόνια, έως και σήμερα. Σήμερα υπηρετώ ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Επιστασίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» και επί 25 συναπτά έτη προσφέρω άοκνα τις υπηρεσίες μου.

Η πολυετής εργασία μου στον χώρο της Υγείας έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και της προσφοράς μου στον συνάνθρωπο.

Η καθημερινή τριβή μου με τη κοινωνία της Κηφισιάς έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίζω σε βάθος τις ανάγκες των Κηφισιωτών, αλλά και να κάνω πράξη ότι είναι απαραίτητο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου.

Έχοντας υπάρξει από τα πολύ νεανικά μου χρόνια ενεργός σε κοινωνικό επίπεδο και με διάθεση συμμετοχής και προσφοράς στον τόπο που ζω, δεν είναι παρά φυσική συνέχεια για εμένα να θέσω υποψηφιότητα στον Δήμο που όλοι αγαπάμε, την Κηφισιά.

Η πολυετής συνύπαρξη με όλους τους συμπολίτες μας και η καθημερινή μου επαφή, τόσο με τα προβλήματα, όσο και με τις ανάγκες όλων των Κηφισιωτών, με κάνει απόλυτα αποφασισμένο και αισιόδοξο.

Αποφασισμένο γιατί ξέρω από την εμπειρία μου ως εκπρόσωπος εργαζομένων του υγειονομικού κλάδου για αρκετά χρόνια, ότι με πείσμα και καθημερινό αγώνα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά όλοι μαζί.

Αισιόδοξο γιατί έχω διδαχτεί τόσο από τον ρόλο μου ως πατέρας, όσο και από την συμμετοχή μου στην οργάνωση της οικογενειακής επιχείρησης των παιδιών μου, ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσιωμένη προσπάθεια, στο τέλος πάντα μας ανταμείβουν, όποιες και αν είναι οι δυσκολίες.

Ζητώ λοιπόν κάτι παραπάνω από την ψήφο σας στις εκλογές. Ζητώ να δώσετε δύναμη σε ανθρώπους που ξέρουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς και να χτίζουν βήμα-βήμα είναι καλύτερο αύριο. Δύναμή μου ήταν πάντα οι συμπολίτες μου. Δώστε λοιπόν τη δύναμη πίσω σε εσάς!

Όλα αυτά άλλωστε είναι για τον αρχηγό της παράταξής μας και αυριανό Δήμαρχό μας, Βασίλη Ξυπολυτά, πυλώνες στον τρόπο εφαρμογής της πολιτικής του. Με τον Βασίλη Ξυπολυτά μοιραζόμαστε κοινή αγάπη για την Κηφισιά και κοινά βιώματα από την επαφή μας με τον πυρήνα της κοινωνίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Η επιλογή μου επομένως είναι αυτονόητη.