ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΤΟΛΗΣ) ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ονομάζομαι Απόστολος Χατζηδημητρίου του Γεωργίου και γεννήθηκα το 1973 στην Κηφισιά. Είμαι γέννημα θρέμμα Κηφισιώτης πάππου προς πάππου με βαθειά αγάπη για τον τόπο μου. Είμαι απόφοιτος Αναβρύτων με πτυχίο στην Κηποτεχνία και έχω εργαστεί για πολλά χρόνια στον Δήμο Κηφισιάς στην Υπηρεσία Πρασίνου, στην Ανθοκομική έκθεση και σε άλλες υπηρεσίες του δήμου μας. Υπήρξα αθλητής στην Ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Κηφισιάς από παιδί και είχα την χαρά να συνδράμω, τη σεζόν 1988-1989, να ανέβει η ομάδα  στην κατηγορία της Δ’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από το 2008 εργάζομαι ως μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος στον Δήμο Παλλήνης-Γέρακα-Ανθούσας και είμαι υπεύθυνος της Υπηρεσίας πρασίνου. Μένω στην Κηφισιά, είμαι παντρεμένος και έχω έναν γιό 10 ετών.

Επιθυμώ να συμβάλλω με την εμπειρία μου ως πρώην εργαζόμενος του δήμου μας, ώστε να αντιμετωπιστούν με συνέπεια τα προβλήματα που υπάρχουν όπως:

– η καθαριότητα

– η ασφαλτόστρωση των δρόμων από την αρχή της θητείας της νέας Δημοτικής αρχής και όχι μόνο πριν τις εκλογές

– το κυκλοφοριακό και η έλλειψη θέσεων στάθμευσης στους δρόμους της πόλης μας.

Οραματίζομαι έναν Δήμο με:

– Ποιότητα ζωής

– Αναβάθμιση του Ιστορικού κέντρου

– Πόλη πρότυπο στις υπηρεσίες συγκοινωνίας

– Εξυπηρέτηση του πολίτη

– Πρόσβαση σε όλους τους πολίτες ΑΜΕΑ

Αποφάσισα με χαρά να συμπορευτώ με τον Βασίλη γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος ικανός και με μεγάλη εμπειρία στα θέματα και προβλήματα του Δήμου μας. Τον κάνουν ξεχωριστό οι νέες του ιδέες και είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις του, μιας και μοιραζόμαστε το ίδιο στόχο, να βοηθήσουμε τον Δήμο μας και όλους τους δημότες μας, να γίνει η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη μια πόλη πρότυπο. Η πόλη που οραματιζόμαστε όλοι εμείς που κατοικούμε εδώ!