ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΓΟΒΔΕΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Κατοικώ  στην Κηφισιά από το 1983 μαζί με τον σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας.

– Είμαι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Βιομηχανικού τμήματος του Ε.Β.Ε.Α και εκλέγομαι  επί 40 συνεχόμενα έτη.

– Από το 2009  μέλος του ΔΣ του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε).

– Έχω  πολυετή εργασιακή εμπειρία στην βιομηχανία, την εμπορία και διανομή τροφίμων στα νησιά του Αιγαίου. Από το 1989 μέχρι σήμερα είμαι Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας «Τροφοδοτική Αιγαίου» έχοντας την αντιπροσωπεία κορυφαίων εταιρειών όπως Nestle, Misko-Barilla, Δωδώνη, Elbisco,Υφαντής Μινέρβα, Sarantis κ.α.. Επιπλέον από το 2015 μέχρι και σήμερα διατηρώ επιχείρηση που ασχολείται με τις ενοικιάσεις τουριστικών καταλυμάτων.

Έχω διάθεση και όρεξη να βοηθήσω να λύσουμε τα καθημερινά απλά αλλά και πιο σύνθετα προβλήματα , ώστε να γίνει η ζωή όλων των συμπολιτών μας καλύτερη.

Ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή μου , διότι είναι νέος , εργατικός , με όρεξη για δουλειά, με μεγάλη προϋπηρεσία και εμπειρία και  με όραμά του  να καλυτερεύσει τον δήμο μας κάτι που ως  αντιδήμαρχος με μεγάλη γνώση στα εσωτερικά του δήμου , είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρει.