ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΛΑΤΣΑΚΗ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ

Γεννήθηκα στην Νέα Ερυθραία το γένος Καρακούλη. Διατηρούσα επί χρόνια ιδιόκτητη σχολή χορού στην γειτονιά μου. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι ενεργά ως εθελόντρια σιτίζοντας και στειρώνοντας αδέσποτα ζώα του δήμου μας, όπου χρειαστεί.

Αποφάσισα να κατέβω σαν υποψήφια γιατί πιστεύω στον Βασίλη Ξυπολυτά και γιατί έχω κουραστεί να βλέπω να μη γίνονται έργα και πράγματα στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας όπου και κατοικώ.

Οραματίζομαι τον Δήμο μας πιο καθαρό, πιο οργανωμένο, πιο ασφαλή από άποψη αστυνόμευσης, πιο λειτουργικό από άποψη δημοτικής αστυνομίας και δημοτικών πάρκινγκ. Τον οραματίζομαι πιο προσβάσιμο σε ανθρώπους με αναπηρία, και πιο οργανωμένο σε θέματα φιλοζωίας. Πιο λειτουργικό σε θέματα που αφορούν τον πολίτη όταν θέλει να ζητήσει κάτι από το δήμο ή θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον. Να μπορεί πιο εύκολα, πιο άμεσα να συμμετέχει στα κοινά του δήμου, να μπορεί να παρακολουθεί συζητήσεις και λέει τη γνώμη του, να ζητάει βοήθεια και να την λαμβάνει.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Βασίλη γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και όραμα. Γιατί δεν ξεχωρίζει Κηφισιά από Ερυθραία και Ερυθραία από Εκάλη. Πιστεύω ότι νοιάζεται για όλες τις περιοχές και θα συνδράμει για όλες το ίδιο καλύπτοντας τις ανάγκες τους.