ΑΙΜΙΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥ

– Έχω μεγαλώσει και διαμένω στην Πολιτεία από το 1978. Είμαι κόρη του εκλιπόντος Αναστασίου Λιάκου, ιατρού χειρουργού, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Ερυθραία και ανηψιά του αείμνηστου Δημάρχου Νέας Ερυθραίας Γεωργίου Δρυμπέτη.

– Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι Δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών με ειδίκευση στο Εταιρικό, Ασφαλιστικό και Αστικό Δίκαιο. Έχω μεταπτυχιακές σπουδές MBA στο ΑLBA (Athens Laboratory of Business Administration) και μιλάω με άνεση Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

– Είμαι στέλεχος σε πολυεθνική ασφαλιστική Εταιρία από το έτος 2001 μέχρι σήμερα και παρέχω νομικές συμβουλές σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

«Αγαπώ πολύ την Κηφισιά και θέλω να αποκτήσει την αίγλη που της αξίζει. Ως δημότης Νέας Ερυθραίας όλη μου τη ζωή, γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και θα ήθελα να συμμετάσχω, ως δημοτική σύμβουλος, για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Γι’ αυτό, με μεγάλο ενθουσιασμό αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Βασίλη Ξυπολυτά, ενός νέου ανθρώπου με όραμα, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά ο οποίος πιστεύω ότι θα εργαστεί σκληρά και αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση του Δήμου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, χρειάζομαι την βοήθειά σας και ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, ώστε να διαμορφώσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

“ΝΑΙ “μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!»