ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλωαα από μικρή ηλικία στην Εκάλη όπου ζω μέχρι σήμερα.

-Είμαι απόφοιτη του Αρσάκειου Τοσίτσειου Εκάλης. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι (PARIS V) με εξειδίκευση στο Δημόσιο Διοικητικό Δίκαιο.

-Είμαι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο ΣτΕ και διατηρώ το δικό μου δικηγορικό γραφείο.

-Παράλληλα συμμετέχω ενεργά στα κοινά του Δήμου μας. Ασχολήθηκα για πρώτη φορά το 2006 όπου και εκλέχθηκα στον τότε Δήμο Εκάλης και έπειτα το 2010 επανεκλέχτηκα στον Καλλικρατικό Δήμο Εκάλης, Νέας Ερυθραίας και Κηφισιάς με Δήμαρχο το Νίκο Χιωτάκη.

Αργότερα εώς το 2014 και για τέσσερα χρόνια ήμουν εντεταλμένη σύμβουλος και Προϊσταμένη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς.

Επιπλέον έχω διατελέσει μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, όπως και μέλος των Δ.Σ. της Ανθοκομικής έκθεσης Κηφισιάς, του ΝΠΔΔ Δημήτριος Βικέλας και της Κοινωνικής Μέριμνας.

Ττα τελευταία 13 χρόνια είναι μέλος του ΔΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΠΡΟΝΟΗ», και από το 2020 μέχρι και σήμερα είμαι Πρόεδρος του ΔΣ.

-Παράλληλα από το έτος 2022 είμαι Πρόεδρος του Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Εκάλης.

-Σε όλες τις παραπάνω θέσεις και ως μέλος και ως Πρόεδρος είχα και έχω συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία και πολυετή προσφορά.

 «Συμπορεύομαι και εγώ στην κοινή προσπάθεια με τον Βασίλη Ξυπολυτά, προκειμένου να συμβάλω κι εγώ με τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία μου στην αναβάθμιση συνολικά του Δήμου μας, σε όλους τους τομείς, αλλά και στην απόκτηση της παλιάς του αίγλης, με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά. Γνωρίζοντάς τον ήδη πολλά χρόνια σε θέσεις ευθύνης, είμαι σίγουρη για την επιτυχημένη πορεία του όταν εκλεγεί! ΝΑΙ λοιπόν για το Δήμο μας ΝΑΙ στον Βασίλη Ξυπολυτά ΝΑΙ και σε όλους εμάς, το επιτελείο του!»